GARIĆ GRADNJA: NE KUPUJETE STAN, KUPUJETE DOM!

Kupovina stana je najvažnija investicija u životu. Zato je morate pametno i mudro da birate, jer je poenta kupiti nekretninu kojoj će vrednost vremenom rasti. Pored toga što je stan investicija, stan je i dom. Mesto gde ćete se osećati prijatno sa porodicom, gde ćete odgajati decu. Teško je naći stan u zgradi koja odgovara ovim karakteristikama, ali ne i nemoguće. Svoj novi dom, koji u potpunosti odgovara prethodnom opisu možete naći u zgradi koja se nalazi u Ulici Dragoljuba Milovanovića Bene 83.

Ovu zgradu je napravila firma GARIĆ GRADNJA.

Untitled design(6)

Za udoban život porodice bitna je i lokacija zgrade u kojoj se nalazi vaš dom. Ova zgrada je na idealnoj poziciji. Nalazi se na 5 minuta lagane šetnje od Velikog parka, sa jedne strane; a sa druge strane na 5 minuta od Plaza tržnog centra. U blizini zgrade se nalaze i osnovna škola, ambulanta, pošta, poslovnice banaka, pekare, marketi… Sve vam je u blizini i nećete gubiti vreme.

Zgrada je uknjižena i poseduje svu prateću dokumentaciju (sertifikati za gvožđe, beton, stolariju, 10 godina garancija na fasadu i toplotnu pumpu).

Grejanje je po sistemu toplotne pumpe vazduh – voda (na 100kw iskorišćene energije uloženo je 25kw). U zgradi je ugrađena DAIKIN pumpa (30-40kw snage na 80c). U poređenju sa centralnim gradskim grejanjem do 70% jeftinije, a održavanje je minimalno. Zgrada je u potpunosti energetski-efikasna. Toplotna pumpa Vazduh-Voda radi na principu razmene energije. Spoljna jedinica prenosi toplotnu energiju iz spoljašnjeg vazduha (u grejanju) i putem izmenjivača freon-voda prenosi tu energiju na zagrevanje vode u Hidro modulu (unutrašnje jedinice). Pojačana toplota se prenosi preko R410a freona u unutrašnji Hidro modul. Pumpa za vodu šalje toplu vodu u radijatorie,sistemom podnog grejanja, bojler sanitarne vode, fan-coil. Kod kombinovane verzije hlađenje—grejanje unutrašnjeg hidro modula, hlađenje se postiže smanjenjem temperature vode na 5C i cirkulisanjem vode kroz ventilator—konvektore (fan-coil). Sistem može da obezbedi umereno hlađenje preko sistema podnog grejanja ili radijatora ograničavajući najnižu temperaturu vode. Priprema sanitarne vode se vrši prebacivanjem sistema sa režima hlađenja ili grejanja na sanitarni režim. Efikasnost toplotne pumpe se obično navodi kao stepen efikasnosti sistema (energetska efikasnost) koji može da iznosi do 3 do 5. Drugim rečima, izvlačenje toplote iz obnovljivih izvora zahteva samo 1kW ulazne struje da bi učinak grejanja bio od 3kW do 5kW. Zbog toga su sistemi toplotne pumpe 3 do 5 puta efikasniji od bojlera na fosilno gorivo.

Untitled design(7)

Ova zgrada zadovoljava i sve seizmičke standarde.

Prvi utisak o vašem domu ostavljaju ulazna vrata. Bitno je da ulazna vrata imaju maksimalan stepen sigurnosti i bezbednosti. U GARIĆ GRADNJI su za zgradu odabrali TITAN sigurnosna ulazna vrata. TITAN vrata su jedinstvena po karakteristikama kod nas na tržištu, proizvode se po visokim standardima kvaliteta koji važe u zemljama Evropske Unije. Pored toga u izradi ovih modela dosta pažnje poklonjeno je estetici.

Sva sobna vrata na stanovima su vrata brenda JELOVICA.

Što se podova tiče, prava revolucija među drvenim podovima dogodila se sa pojavom gotovih višeslojnih parketa. Ova vrsta parketa se naziva masiv parket. Ono što ih čini bitno drugačijim je stabilnost bez premca, nezavisna od vrste drveta, koju ovi parketi duguju specifičnoj konstrukciji, sastavljenoj od tri ili više slojeva drveta međusobno lepljenih pod uglom od 90°. Ovakav način izrade sveo je “rad” drveta na minimum i omogućio suvomontažno ili “plivajuće” polaganje bez upotrebe lepka. U ovoj zgradi su podovi obloženi masiv parketom.

Untitled design(8)

Jedna od bitnih stavki na svakom stambenom objektu je i stolarija. U GARIĆ GRADNJI su izabrali INOUTIC Prestige za partnera u tom segmentu. INOUTIC Prestige odlikuje usklađen dizajn, visoka funkcionalnost, odlična zvučna i toplotna izolaciona moć i u potpunosti ispunjavaju “ENERGY SAVING” Evropsku uredbu iz 2012 godine. Pričamo o šestokomornoj PVC stolariji sa roletnama (u dnevnoj sobi su u roletne ugrađeni elektro-motori), a opciono se mogu ugraditi komarnici.

Svaki stan u zgradi, takođe, ima još i keramiku I klase granit (veliki format); dok je centralna ventilacija je sa motorima na krovu, a odvojena je za kuhinju i kupatilo.

Stanovi od 73 m2 se sastoje od:

  • dve spavaće sobe (2,7 x 5,5m i 2,65 x 4,2 m),
  • dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom,
  • kupatila, hodnika i
  • terase (1,8 x 2,8 m).

31

Cena kvadrata je samo 800€ + pdv.

Za kupovinu prvog stana vrši se povraćaj PDVa.

Garić gradnja – ispravan izbor.

 

Kontakt:

Adresa zgrade: Dragoljuba Milovanovića Bene 83
Info telefon: +381 61 66 06 076
Facebook stranica je ovde.

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *