Garić gradnja – dom kakav zaslužujete

Svima je cilj da sviju svoje gnezdo. Da naprave dom. Kupovina stana je najvažnija investicija u životu. Zato je neophodno pametno izabrati. Poenta je kupiti nekretninu kojoj će vrednost vremenom rasti. Baš takvi su stanovi u zgradi u Ulici Dragoljuba Milovanovića Bene 83.

Karakteristično za ovu zgradu je što ima samo 6 stanova i kao takva omugaćava intimu. Ograđena je sa svih strana, pa garantuje i potpunu privatnost. Ograda je na daljinski, a ulazna vrata su sa interfonom i sinhronizovana su sa pešačkom kapijom. Parking prostor je natkriven, a garažno mesto je uključeno u cenu.

Zgrada je uknjižena i poseduje svu prateću dokumentaciju (sertifikati za gvožđe, beton, stolariju, 10 godina garancija na fasadu i toplotnu pumpu).

Grejanje je po sistemu toplotne pumpe vazduh – voda (na 100kw iskorišćene energije uloženo je 25kw). U poređenju sa centralnim gradskim grejanjem do 70% jeftinije, a održavanje je minimalno. Zgrada je u potpunosti energetski-efikasna. Ova zgrada zadovoljava i sve seizmičke standarde.

Što se stanova tiče, u ponudi se mogu naći dva tipa: od 73 m2 i duplex od 118 m2. Karakteristično za ove stanove je da je u njima ugrađen uvozni parket (masiv), zatim keramika I klase granit (veliki format), šestokomorna PVC stolarija (uvoz iz Nemačke, stakla četiri godišnja doba) sa roletnama (u dnevnoj sobi su u roletne ugrađeni elektro-motori), a opciono se mogu ugraditi komarnici. Centralna ventilacija je sa motorima na krovu, a odvojena je za kuhinju i kupatilo. Ulazna vrata su sigurnosna i u pitanju je TITAN brend. Sva sobna vrata su brenda JELOVICA (bela lakirana, perforirana iverica, ekstra kvalitet).

3(1)

Stanovi od 73 m2 se sastoje od dve spavaće sobe (2,7 x 5,5m i 2,65 x 4,2 m), dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila, hodnika i terase (1,8 x 2,8 m).

Dupleks stan od 118 m2 se sastoji od četiri spavaće sobe, dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila, hodnika i terase. Ovaj tip stana je moguće podeliti na dva stana.

Cena kvadrata je samo 800€ + pdv.

Za kupovinu prvog stana vrši se povraćaj PDVa.

Garić gradnja – ispravan izbor.

Kontakt:
Adresa zgrade: Dragoljuba Milovanovića Bene 83
Info telefon: +381 61 660 6076
Facebbok stranica je ovde.

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *