FIRST MINUTE PUTOVANJA NA SAJMU TURIZMA

Jedan od najatraktivnijih segmenata u bogatoj ponudi Sajma turizma tradicionalno su first minute ponude svih izlagača koji su prisutni na sajmu.

Turističke agencije, organizacije, turoperatori, hoteli, planinski centri, banje, jezera, gradovi, regije i zemlje sa svih kontinenata će posetiocima ponuditi aranžmane za predstojeću turističku sezonu po ekskluzivnim sajamskim cenama.

Popusti se kreću od 5 do 50 posto, u zavisnosti od agencije i destinacije, što je značajna ušteda za budžet ukoliko se na vreme odlučimo gde ćemo putovati u predstojećoj letnjoj sezoni.

Najpopularnije destinacije i najprodavaniji aranžmani su definitivno letovanja u Grčkoj, gde se porodice sa malom decom radije smeštaju u udoban i znatno povoljniji apartmanski smeštaj, dok mlađa populacija i oni koji su spremni da plate više radije biraju hotele koji nude različite saržaje za uživanje.

Fist minut ponude ove godine za putovanje autobusom do kontinentalnih grčkih destinacija kreću se od prosečno 45 evra aranžmani u trajanju od 10 do 12 dana, dok se aranžmani koji uključuju avio prevoz mogu bukirati već od 220 i uglavnom se odnose na ostrvske destinacije.

Za razliku od apartmanskog smeštaja koji najradije biraju u Grčkoj, domaći turisti u Turskoj najčešće letuju u all inclusive aranžmanima koji se ove godine u zavisnosti od termina mogu naći već za izvos od 450 evra sa avio prevozom.

Za sve koji sa nestrpljenjem očejuju leto 2015.godine, Sajam turizma je mesto gde mogu da se upoznaju sa sveobuhvatnom i premijernom ponudom za popularna odmarališta, hotele i destinacije i da na licu mesta ostvare popust, uporede cene i odluče se za svoj idealan odmor.

Pod sloganom „Iskoristi trenutak“ u šest izložbenih hala Beogradskog sajma  od 19. do 22. februara 2015. godine okupiće se najznačajniji učesnici turističke privrede.

Istovremeno sa Sajmom turizma organizuju se još tri manifestacije koje turizam čine potpunim: 11. Međunarodni sajam opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo HORECA, 6. Sajam vina BeoWine i 11. Sajam suvenira.

 

Radno vreme sajma:

četvrtak, 19. februar od 10 do 18h,

petak 20. i subota 21. februar od 10 do 19h

nedelja, 22. februar od 10 do 17h

Cena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, a za grupne posete 200 dinara.

Cena parkinga je 150 dinara na sat.

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *