Facebook za bogate

Ovo je klub za ljude koji imaju više novca nego vremena… Članarina je čak 9.000 dolara!

Američki kompozitor Džejms Tač-Piters poželeo je da stvori ‘okruženje u kom bi bez problema mogao da razgovara o lepšim stvarima u životu’. Danas ama baš svako može da pronađe istomišljenike na internetu pa se i Tač-Piters odlučio za ideju o idiličnom okruženju da pretvori u stvarnost putem nove društvene mreže – Netropolitan.
Netropolitan se preterano ne razlikuje od ostalih društvenih mreža, osim jedne začkuljice. Naime, članarina na Netropolitanu košta 9.000 dolara godišnje. Za taj novac članovi dobijaju navodnu ekskluzivnost, jer retki će platiti toliki novac da bi delili linkove, statuse i fotografije.Članovi moraju da budu stariji od 21 godine.

 

2806348517_c3a6c81a06_b

Takođe, 9.000 dolara znači uživanje u blagodetima Netropolitana bez dosadnih reklama, kao i imanje potpune anonimnosti.
‘Naprosto ne možemo da naglasimo koliko nam je važno čuvanje privatnosti naših članova’ kažu u Netropolitanu. ‘Prilikom najave pokretanja našeg servisa objavili smo kako već imamo nekoliko stotina članova, ali nikad više nećemo javno objavljivati podatke o broju članova, a pogotovo podatke o njihovom identitetu’, obećavaju čelni ljudi kompanije.
Netropolitan prijave novih članova prima online, ali upozoravamo kako ovo nije prvi pokušaj društvene mreže za bogate, pa i naivne. Sličnu mrežu pokrenula je kompanija Social1000 pre pet godina, ali je ubrzo propala iako je bila daleko jeftinija od Netropolitana.

Izvor: Prva.rs

SVIĐA VAM SE ČLANAK, PODRŽITE NAS!

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/lokalnoglobano” box_width=”250″ box_height=”” colorscheme=”light” locale=”sr_RS” responsive=”1″ show_faces=”1″ show_header=”1″ show_stream=”0″ show_border=”1″ ]

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *