EVOLUIRAJTE U ZDRAVU OSOBU: FITNES CENTAR EVOLUTION

Odlazak na fitnes program više ne podrazumeva samo odlazak u teretanu, već i savete o makrobiotičkoj ishrani u saradnji sa stručnim licima, konstantan nadzor trenera tokom treninga, izradu i posebnog programa i prilagođavanje vežbi svakom klijentu ponaosob. Ovaj trend poslovanja prati i fitnes studio Evolution.

Fitnes studio Evolution klijentima nudi savete iz oblasti zdrave ishrane u saradnji sa lekarima i profesorima Medicinskog fakulteta u Kragujevcu. U saradnji sa stručnim licima, svaki polaznik studija dobija sopstveni program vežbi, prilagođenih baš njemu.

Kuriozitet je i to što da su u fitnes studiju Evolution jasno razdvojeni deo za kardio program, od dela sa tegovima i bench klupama.

Fitnes studio Evolution nudi mogućnost izvođenja fitnes programa na spravama svetski dobro poznatih brendova: TechnoGym i Matrix. Brend Matrix je prepoznat kao potpuno ergonomski, što dokazuju i brojne nagrade kojima je ovenčan.

Pored kompletne usluge treninga, na odličnim spravama, vođenih u saradnji sa stručnim licima, fitnes studio Evolution nudi još više:
u sklopu studija se nalazi bar, koji su klijenti slobodni da koriste, a u kome se mogu poslužiti zdravim napicima (voda, sokovi, energetski napici, vitamini, aminokiseline, proteini, karnitini…), a sve uz više nego pristupačne cene.

Posle kvalitetnog treninga se možete istuširati, ali ne morate od kuće nositi sredstva za higijenu, jer počev od gelova za tuširanje, pa sve do peškira, dobićete u fitnes studiju Evolution.

I tu se ponuda fitnes studija Evolution ne završava. Naime, ako želite, svoje stvari za trening možete ostaviti u delu predviđenom za to u samom studiju do narednog treninga.

Fitnes studio Evolution postaće vaša komfort zona od trenutka kada uđete u njega i upoznate se sa stručnim i ljubaznim osobljem. Poseta Evolutionu postaće vaš omiljeni deo dana.

Ukoliko ste poslodavac koji brine o svojim zaposlenima, napravite specijalan ugovor sa fitnes studiom Evolution i omogućite im brigu o telu i duhu po povoljnim cenama. Ako ste student, fitnes studio Evolution ima razumevanja i za vas, pa vam je omogućen popust na usluge. A ako ste neko ko upravo čita ovaj tekst, FITNES STUDIO EVOLUTION VAM POKLANJA JEDAN TRENING GRATIS ILI 25% POPUSTA ZA PRVI MESEC.

Fitnes studio Evolution se nalazi u Kragujevcu, u TC Abrašević (nisko prizemlje). Kliknite ovde za više informacija ili na telefon 069 489 81 55.

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *