CVEĆARA BIS: NAJLEPŠI CVETNI ARANŽMANI

CVEĆARA BIS je dobro poznata Kragujevčanima (i ne samo njima). Od 2000. godine ova cvećara je mesto gde se kupuje cveće povodom različitih prilika. kako je vreme prolazilo, a obim posla rastao, CVEĆARA BIS je prerasla i u mesto za event planing, pa ih možete unajmiti da vam do detalja isplaniraju proslavu.

Međutim, ono što posebno izdvaja CVEĆARA BIS od ostalih jesu cvetni aranžmani prilagođeni svakoj prilici po kojima su postali i nadaleko poznati.

CVEĆARA BIS  je ulepšala veliki broj svadbi, napravila brojne unikatne bidermajere i ukrase za venčanja, sa velikom nadom da će usrećiti i mladence i goste.

Untitled design(5)

 

Romantični cvetni aranžmani za mladenačke stolove, može se reći, njihova su uža specijalnost. Sa njihovim radovima izazvaćete oduševljenje, radost i iznenađenje svih koji ih vide.

Untitled design(1)

 

Kićenje mladenačkih automobila sa cvećarom BIS dobija novu dimenziju:

Untitled design(3)

CVEĆARA BIS  je tu i kad su potrebni svečani cvetni aranžmani (kada idete na rođendan, venčanje ili želite da dragoj osobi ulepšate dan).

Ono što posebno ističe CVEĆARU BIS jesu povoljne cene za sve vrste cvetnih aranžmana. Da se informišete više o cenama i cvetnim aranžmanima, kontaktirajte CVEĆARU BIS.

Prelepi cvetni aranžmani CVEĆARE BIS stižu svuda, pa nije bitno u kom mestu u Srbiji se nalazite, jer će profesionalci zaposleni u ovoj cvećari doći kod vas.

CVEĆARA BIS se nalazu u Ul. Kneza Miloša br. 8 (u TC Abrašević), a na Facebooku na ovom linku; broj telefona je +381 34 33 33 22.

 

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *