CoffeeDream – raj za kafopije

CoffeeDream je stigao u Kragujevac nenametljivo. Bez ikakve pompe i najave. Samo se pojavio jednog dana u Cetinjskoj ulici broj 14. Za manje od nedelju dana postao je nezaobilazno mesto u Kragujevcu. CoffeeeDream je dokaz da za kvalitet nije potrebna posebna najava. Da je najbolja reklama od usta do usta. Da ljudi umeju da prepoznaju i cene kvalitet.

Zašto je CoffeeDream osvojio Kragujevčane na prečac?

Pre svega, zbog kvaliteta koji je sobom doneo. Kad kažemo na kvalitet mislimo na sinergiju ambijenta i proizvoda koji se u njemu nude. CoffeeDream je doneo jednu novinu u Kragujevac: u ovom kafeu možete da sedite sami, budete osamljeni sa svojim mislima. Možete deliti kafu sa voljenim bićem. Možete imati i potreban mir za poslovni sastanak. U CoffeeDreamu je sve podređeno vama i vašim potrebama.

CoffeeDream se pozicionirao kao mesto za užurban poslovni svet, koji u ovom prostoru nalazi neophodni mir. I ne samo mir. Ako ste prepuni obaveza, ako nemate vremena za sedenje i ispijanje kafe ili ispijanje nekog od svežih sokova, a stalo vam je da popijete kvalitetan proizvod, onda ćete svratiti u ovaj kafe i uzeti željeni proizvod ”za poneti”. Svaki artikl koji CoffeeDream nudi možete popiti u samom lokalu ili ga dobiti upakovanog u “za poneti” pakovanju.

Untitled design (3)

 

Pored kafa, prirodnih sokova i ostalih napitaka, CoffeeDream je i pravo mesto gde se možete zasladiti. Da li ćete izabrati tart od limuna, cheese cake, tiramisu, neki od voćnih kupova ili sladoleda – ostavljamo vašem istančanom ukusu da odluči.

Ono što vam mi svakako preporučujemo da ne propustite u CoffeeDreamu jeste zdravi doručak. Kako smo svi uvek u nekoj žurbi, kako često preskačemo doručak (ali ne i kafu), onda možemo spojiti lepo i korisno i dobiti idealnu kombinaciju: ujutru svratite na kafu u CoffeeDream, a pored kafe naručite i crunchy parfe. Crunchy parfe je idealan energetski i, pre svega, zdrav obrok. Da li će vaš izbor biti parfe od crvenog voća, banane-čokolade, tropskog voća ili borovnice – izaberite sami. Ne bi bilo pravedno da nekog od ovih ukusnih parfea proglasimo prvim među jednakima, jer zaista su podjednako ukusni.

U vrtlogu života, u žongliranju između poslovnih i privatnih obaveza, sada imate mesto na kome ćete naći željeni mir i prepustite se sanjarenju, jer, šta je život bez grama hedonostičkog užitka!?

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/pages/Coffee-Dream-Kragujevac/401709116642949″ box_width=”250″ box_height=”” colorscheme=”light” locale=”sr_RS” responsive=”1″ show_faces=”1″ show_header=”1″ show_stream=”0″ show_border=”1″ ]

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *