Cherry Caffe – miris užitka

Ima li ikoga da nije čuo za Cherry Caffe!?

Da, to je onaj kafe koji je nezaobilazan ujutru, u podne, uveče… Mesto na kome se osećate kao centar Univerzuma. Mesto gde je vaš užitak misija zaposlenih.

Cherry Caffe je mesto gde ćete sigurno popiti najbolju kafu u Kragujevcu. Kad bi posmatrali Cherry Caffe i druge lokale kao trku formule 1, Cherry Caffe bi vodio dva kruga u odnosu na druge kada pričamo o kafi. U ponudi imaju 26 vrsta kafi. Pored kafe, možete birati i između 16 vrsti slatkiša, te više od 90 bezalkoholnih i alkoholnih napitaka.

Ono što izdvaja Cherry Caffe iz mora drugih kafea su ljubav, inovativnost i dobar menadžment. Cherry Caffe je neko ko uvodi nove trendove u ugostiteljskoj delatnosti, neko ko uvek daje više svojim klijentima. Cherry Caffe sve to radi, jer zaista veruje da gosti kafea zaslužuju samo najbolje. S druge strane, gosti lokala ovaj trud nagrađaju vernošću.

Priča Cherry Caffea traje od 2010. godine. Počeo je sa radom kao samo jedna bašta. Gosti lokala su prepoznali viziju menadžmenta i nagradili je vernošću. Danas, 4 godine posle, Cherry Caffe se nalazi na 2 lokacije: u Ulici Lole Ribara i Bulevar Kraljice Marije (Preko puta TC. Plaze). Oba lokala nude kapacitet od preko 200 mesta za sedenje.

Cherry Caffe je jedino mesto mesto u Kragujevcu gde ćete u prohladno vreme dobiti ćebence da se ogrnete. Dobićete više no ukusan kolačić uz čaj, specijalno pripremljen samo za tu namenu. Uz kafu dobićete najukusniju crnu čokoladu, koja će ukus kafe učiniti još prefinjenijim, jačim…

A osoblje… Osoblje je posebna priča. Tim Cherry Caffea broji više od 20 ljudi koji su vam uvek na usluzi. Velik osmeh. Neformalna uniformisanost. Kad ih vidite, vidite prijatelja. Ne bilo kog prijatelja, već onog prijatelja dobricu, koji je tu da se osmehne, klimne glavom i bude pun razumevanja za vas.

Ambijent Cherry Caffea je priča za sebe. Arhitektonsko rešenje oba lokala ne odaje utisak da ste u Kragujevcu. Šta više, ni u Srbiji. Kad uđete u Cherry Caffe, zakoračili ste u jedan od boljih svetskih kafea. Verovali ili ne, boje u kombinaciji sa nameštajem prosto reflektuju miris!

Cherry Caffe, prosto, miriše na udobnost.

Ako vam je do kafe koja mami mirosom, kolača koji opija ukusom, pažnji osoblja koju zaslužujete, znate kuda da se uputite – Cherry Caffe.

 

 

 

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *