Čarli prozvao „neprijatelje“!

Kampanja je dobila novi fazon! Led i voda? Zašto kad to nema svrhe, ali keš ima, smatra Čarli Šin koji se „polio“ gomilom dolara i našao način da izazove svoje „neprijatelje“ iz serije „Dva i po muškarca“.

Mnogi bogataši i svetske zvezde uključili su se u akciju prikupljanja novca za ALS fondaciju i prihvatili „ledeni izazov“ i zalili ledenom vodom, a izazov hokejaša Rajana Milera je prihvatio i glumac Čarli Šin.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=qat9gR5nrpM]

U svom originalnom izvođenju, umesto ledom, lonac je napunio dolarima.

„Čekajte, pa to nije led. To je 10.000 dolara u gotovini koje ću donirati ALS fondaciji jer će se led otopiti, a ovaj novac će stvarno pomoći ljudima“, rekao je Šin.

On je ponovo upotrebio svoj prepoznatljivi smisao za humor pa je Džona Krajera, Čaka Lorija i Eštona Kučera izazvao da to isto učine.

Prajor je njegov bivši kolega iz serije Dva i po muškarca, Lori je autor serije i njegov zakleti neprijatelj, a Kučer je njegov naslednik u seriji, prenosi TMZ.

Amiotrofična lateralna skleroza (ALS) ili Lu Gerigova bolest pripada grupi neuroloških bolesti, koja zahvata gornje i donje motorne neurone. Jedna je od najčešćih bolesti prouzrokovanih degeneracijom motornih neurona.

Izvor: RTS

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *