Bravo shop

Neka mesta su institucije. Prvi među jednakima. Jedno od takvih mesta je i Bravo Shop u Ul. Lole Ribara 10. Naravno da su svi čuli i naravno da svi znaju za ovaj kultni butik. Na istom mestu je već 20 godina.

U Bravo Shopu su i pre 20 godina Kragujevčanke mogle da se obuku po posledjoj modi. Da ne zaostaju za ženama u evropskim metropoloma. I sve to bez interneta. Bravo Shop je uvek pratio modne trendove. Ni posle 20 godina se ništa nije promenilo. Bravo Shop je i dalje izvor najnovijih svetskih trendova.

Untitled design (1)

U ovom butiku, možete da se obučete od glave do pete. I da izgledate vanserijski. Bravo Shop je mesto gde želje postaju stvarnost. Mesto koje vam omogućava da vas drugi vide onakvom kakva ste: moderna, inteligentna, samosvesna žena, koja se ne plaši da se uhvati u koštac sa životom. Odraz koji vaša garderoba reflektuje na ljude koje srećete je replika vašeg stava.

A šta je sa gospodom?

Da i muški deo populacije ostane moderan, elegantan i upečatljiv, takođe, se pobrinuo BRAVO Shop. Na jednom mestu se može naći ekskluzivna garderoba i za jači pol. Možete praviti različite odevne kombinacije: od casual varijante do krajnje elegancije. Vaša čelična volja i uspeh koji postižete, biće upotpunjeni kombinacijama iz ovog butika. Komadi garderobe su takvi da sami po sebi zrače seksipilom, pa zamislite kako će tek stajati na vama.

Untitled design (2)

U fokus stavljamo džempere od prirodnih materijala (pamuk i vuna), koji su dizajnirani po poslednjim modnim trendovima diktiranim iz Milana i Pariza. Ne možemo zanemariti ni košulje, izrađene od najfinijeg pamuka. Što se košulja tiče, na vama je da odaberete da li želkite klasičan ili neobičniji kroj. Kada prikčamo o pantalonama, u BRAVO Shopu možete naći pantalone različitih krojeva.

A šta se sve nudi u Bravo Shopu?

Čista ekskluziva! Od prelepih bluzica, haljina, zanimljivih cipela, casual i elegantnih stvari, preko sportske garderobe, pa sve do neophodnog asesoara: torbe, novčanici, kaiševi.

 Budite uvek osoba od stila – oblačite se u Bravo Shopu.

Lole Ribara 10

Tel. 065 / 42 82 556

 

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *