BRAVO SHOP: MESTO PAMETNE KUPOVINE

U BRAVO SHOPu su i pre 20 godina Kragujevčanke mogle da se obuku po posledjoj modi. Da ne zaostaju za ženama u evropskim metropoloma. I sve to bez interneta. BRAVO SHOP je uvek pratio modne trendove. Ni posle 20 godina se ništa nije promenilo. Bravo Shop je i dalje izvor najnovijih svetskih trendova. Razlika je samo u tome što je danas njihov asortiman dostupan damama u čitavoj Srbiji!

Untitled design(2)

U ovom butiku, možete da se obučete od glave do pete. I da izgledate vacebook stranicaanserijski. Bravo Shop je mesto gde želje postaju stvarnost. Mesto koje vam omogućava da vas drugi vide onakvom kakva ste: moderna, inteligentna, samosvesna žena. Odraz koji vaša garderoba reflektuje na ljude koje srećete je replika vašeg stava.

Ako niste Kragujevčanka, fantastične modele odeće i obuće koje nudi BRAVO SHOP možete naručiti putem njihove Facebook stranice!

Untitled design(4)

Ako vam se svidi neki komad odeće ili obuće na Facebook stranici, kontaktirajte BRAVO SHOP u inbox i na Vašu adresu će stići naručena garderoba ili obuća.

Untitled design(3)

KUPUJTE PAMETNO, KUPUJTE U BRAVO SHOP!

BRAVO SHOP se nalazi u Ulici Lole Ribara 10 u Kragujevcu.
Facebook stranica se nalazi na ovom linku.
A možete pozvati direktno i naručiti proizvode na 065 428 25 56

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *