BESPLATAN WiFi – PRVI U ŠUMADIJI

Da nam vazda dolaze noviteti iz Pink Taxi smo, više manje, smo već navikli. Pink Taxi se odavno pozicionirao kao lider u inovacijama u Šumadiji, a i šire. Pink Taxi je jedna od vodećih taksi kompanija u Srbiji: broji 250 vozila, karakterišu ih inovativnost, bezbednost i pouzdanost.

Već neko vreme korisnici Pink Taxi su u prilici da koriste aplikaciju (za android i iOS uređaje) KABX i na taj način naruče vožnje bez stresa, dodatnih troškova i vidljivog kontakta sa operaterom; a da istovremeno prime sve informacije: koje vozilo i koji vozač dolaze po njih, da prate odabrano vozilo u realnom vremenu, dobiju podatke o trajanju vožnje, vremenu dolaska…

I taman kada smo mislili da korisnicima ne mogu da ponude više od ovoga, Pink Taxi nas je demantovao.

wi-fiOd danas Pink taxi svojim korisnicima nudi i besplatan wifi u svojim vozilima.

Sve što treba da uradite je da nađete mrežu: pinktaxi i nakačite se na nju, a zatim da ukucate kao šifru: kabxsrbija.

Sada možete opušteno zavaljeni u udobnom vozilu da surfujete internetom dok traje vožnja. Možete da proverite šta se dešava na društvenim mrežama ili da pošaljete/primite mail ili šta god da vam je volja.

Pink Taxi je svestan da njihovi korisnici odvijaju svoj život i online, ne samo offline. Svesni su digitalne ere koju je doneo 21. vek. Zato se trude da uvek budu na usluzi svojim korisnicima bilo kad, bilo gde i u bilo koje vreme 034 30 10 40.

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *