Beer Garden u Kragujevcu!

Beer Garden će po prvi put ove godine biti održana u još dva grada pored Beograda.

Beer Garden u Kragujevcu

Kako redakcija LokalnoGlobalno saznaje, APA Beer Garden će biti održan u Kragujevcu od 01. do 10. jula u Zastavinoj bašti, a u  Novom Sadu od 24. juna do 03. jula na Štrandu (prekoputa Ribarca). U oba grada, posetioci će svakoga dana u prirodnom hladu uživati u različitim vrstama domaćih i stranih piva, dok ih u večernjih časovima očekuju nastupi popularnih bendova.

Manifestacija Beer Garden, koja je prošlog leta zauzela posebno mesto u srcima Beograđana i brojnih turista, postala je omiljeno mesto za opuštanje i provod. To je bio dovoljan razlog da Beogradska Kulturna Mreža zajedno sa Apatinskom pivarom i ove godine na Adi Ciganliji organizuje manifestaciju APA Beer Garden koja će trajati od 10. juna do 7. avgusta.

Na ovogodišnjem APA Beer Garden-u posetioce očekuju brojna iznenađenja i novi besplatni programski sadržaji, a specijalno za potrebe manifestacije Apatinska pivara će uvesti ekskluzivne pivske brendove iz Irske, Kanade, Amerike i drugih zemalja koji se inače ne mogu naći u ponudi na domaćem tržištu.

Više desetina novih domaćih i stranih piva biće služeno na najvećem šanku u region, ekskluzivno za potrebe manifestacije – u prijatnoj atmosferi i prirodnom hladu pivske oaze na Makiškoj strani Ade Ciganlije. Zaštitni znak beogradskog APA Beer Gardena, pored najraznovrsnijih domaćih i stranih piva, je i bogat muzički program, a ove godine biće podeljen u nekoliko celina.

Sredom posetioce očekuje domaći rock’n’roll 90-tih, petak i subota su rezervisani za pop, rock i mainstream, dok će nedeljom DJ-evi priređivati letnje matine žurke.

Beer Garden u Kragujevcu 2016.
Beer Garden u Kragujevcu 2016.

Ovogodišnji program biće obogaćen i besplatnim filmskim projekcijama, koje će se održavati u velikom bioskopu na otvorenom. Svakog utorka filmovi o muzičkim zvezdama Dženis Džoplin, Niku Kejvu, Džoj Divižon, biće obogaćeni svirkom istoimenih tribute bendova, dok će četvrtkom na repertoaru biti horor filmovi, trileri i drugi popularni filmski žanrovi.

Ulaz na APA Beer Garden će biti besplatan. Radnim danima pivska oaza će biti otvorena od 16h, a vikendom od 12 časova do ponoći. Manifestacija APA Beer Garden se realizuje uz podršku Grada Beograda, Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Turističke organizacije Beograda i JP “Ada Ciganlija”, a strateški partner ovogodišnje manifestacije je Apatinska pivara.

 

Prvi Beer Garden je za 34 dana posetilo 90.000 ljudi koji su uživali u 70 muzičkih koncerata, a uz kids, pet i bike friendly, Beer Garden je pružio osećaj potpune opuštenosti i neposrednosti, koji je svakom posetiocu dočarao pravi Beograd – kosmopolitski i srdačan grad, željan da svojom nekonvencionalnošću privuče goste iz svih krajeva sveta.

More Reading

Post navigation

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *