AUTO

Sajam automobila 2018

Na sajmu automobila, ove godine nazvanom po pokrovitelju, kompaniji za osiguranje, „DDOR BG Car Show“, u deset hala izlaže više od 50 proizvodjača s više od 40 novih modela automobila, predstavljenih na tržištu u proteklih godinu dana.

Kompletna ponuda vodećih svetskih proizvođača automobila domaćoj publici i potencijalnim kupcima predstavljena je kroz jedinstvenu scenografiju sa unificiranim i jednoobraznim izložbenim prostorima opremljenim u režiji Beogradskog sajma.

U Hali 3 izlagaće Mercedes, Audi, BMW i Britiš motors.

Na 12. sajmu „Motopassion“ u halama 8 i 9 izlaže više od 40 proizvodjača motocikala, ATV i sličnih vozila, kao i bicikala, dok će električnim motociklima i biciklima biti posvećen specijalna „zelena zona“ u hali 7.

Sa izložbom prateće industrije, delova i opreme, kao i garažno-servisne opreme upotpunjen je program ove manifestacije.

Novitete će predstaviti i deset proizvodjača lakih privrednih i terenskih vozila, garažno-servisne opreme, rezervnih delova, proizvoda prateće industrije, „tjuning opreme“.

Cena ulaznice je 300 dinara, grupnе 200 dinara, grupne za djake i studente 150 dinara, dok će 27. mart biti „porodični dan“, a cena ulaznice za roditelje s decom je 500 dinara.

Radno vreme sajmova biće od 10 do 20 časova.

Parking se plaća 100 dinara po započetom satu.

Test vožnje, nagradne igre i druge zabavne i takmičarske aktivnosti afirmišu novitete auto industrije kroz aktivno učešće posetilaca.
Comments

NAJPOPULARNIJE

To Top