Некатегоризовано

42. MEĐUNARODNI SAJAM TURIZMA

Na Beogradskom sajmu u toku su pripreme za najveći turistički događaj u zemlji i regionu jugoistočne Evrope – 42. Međunarodni beogradski sajam turizma.

Sajam turizma je nezaobilazna polazna tačka za turističke radnike i posetioce, simbol turističkog predstavljanja, sajam i ove godine, uz visok profesionalni nivo u poslovanju i organizaciji, stremi da zadovolji potrebe svih učesnika i privuče još veći broj izlagača, poslovnih posetilaca i najšire publike.

Uspešna i atraktivna, lokalna i globalna, multinacionalna i multikulturalna. Nije teško pogoditi – predstavljamo Sajam turizma. Po svim kriterijumima – obimu, kvalitetu, značaju, privlačnosti…, rezultat je isti – Sajam turizma je jedna od najuspešnijih manifestacija u zemlji i regionu. Samo turizam sa toliko šarma spaja biznis i zadovoljstvo, samo putovanja imaju neodoljivu privlačnost za sve ljude na planeti.

Beogradski sajam krajem februara svake godine na nekoliko dana postaje „svet u malom“, ali i privredna manifestacija koja, uz poslovne, okuplja i na desetine hiljada „običnih“ posetilaca. Neko traži poslovne partnere, neko turističke aranžmane. Svakako, svi su tu i na jednom mestu predstavljaju se turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije, međunarodni tur operatori…

U cilju unapređenja poslovnih aktivnosi i povezivanja ponude i tražnje, na Sajmu turizma, biće organizovan dolazak kupaca iz regiona, Evrope i sveta.

U saradnji sa Privrednom komorom Srbije i Evropskom mrežom preduzetništva nastavljaju se aktivnosti na B2B poslovnom portalu namenjenom registraciji kako izlagača, tako i poslovnih posetilaca i njihovom međusobnom umrežavanju.

Uz Sajam turizma istovremeno odvijaju još tri manifestacije koje rastu svake godine po obimu i broju učesnika:

  • 11. Međunarodni sajam vina BeoWine,
  • 16. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme HORECA-OPREMA i
  • 16. Sajam suvenira „Posetite Srbiju“.

Za učešće na BeoWine-u prošle godine izlagači su pokazali veliko interesovanje.

Na sajmu je nastupilo oko 50 izlagača, a pored domaćih vinarija učesnici su došli iz Italije, Austrije, Slovenije, Hrvatske, Bugarske, Poljske, Bosne i Hercegovine, Republike Srpske, Turske, Gruzije… Ove godine, očekuje se i više izlagača i veća poseta.

Sajam hotelsko-ugostiteljske opreme okuplja najznačajnije kompanije koje se bave proizvodnjom i distribucijom najsavremenijih proizvoda i asortimana za opremanje ugostiteljskih objekata, restorana i hotela, kao i uslužnim delatnostima, novim trendovima poslovanja, snabdevanja i funkcionisanja ugostiteljskih objekata.

HALE

Hale 1, 1A, 2A i 4

RADNO VREME

20, 21. i 22. februar:10:00 – 19:00
23. februar:10:00 – 18:00

ULAZNICE

Pojedinačna ulaznica400 RSD
Porodična ulaznica (roditelji sa decom starosti do 16 godina)800 RSD
Grupna ulaznica *300 RSD
Parking (po satu)200 RSD

Comments

NAJPOPULARNIJE

To Top